03 jūnijs, 2008

Mierīgās dienas un nemierīgās dienas

Kurš teica, ka bēbīša dienas ir līdzīgas viena otrai - ēšana, gulēšana, ēšana, gulēšana, ēšana, gulēšana un daži īsi nomoda brīži.
Larsam katra diena ir citādāka. Pirmkārt, jau vecāki katru dienu padomā par kaut ko jaunu - jaunas pastaigas, daži ciemiņi, jauni vingrošanas paņēmieni, jaunas grimases un sazināšanās veidi. Bet galvenokārt Larsa dienas dalās mierīgajās un nemierīgajās dienās.
Mierīgās dienas = Larss daudz un mierīgi guļ, Larss labi ēd, Larss pēta vecāku sejas ilgi, mierīgi un ieinteresēti. Vecākiem liekas, ka bēbītis ir vesels un laimīgs. Vecāki ir paēduši un laimīgi.
Nemierīgās dienas = Larss daudz un dikti raud, vecāki nesaprot kāpēc būtu jāraud, Larss nesaprot, kāpēc vecāki nesaprot, Larss maz guļ, pie Larsa ciemos nāk vardīte (raudāšanas paveids), vecāki streso, vecāki ir neēduši, mammai trīc rokas ...
Nemierīgajās dienās ir divi brīnumlīdzekļi, kas palīdz vienmēr: mammas ciešs tuvums un tēta dziedāšana. Dīvainā kārtā Larsam mūzika patīk nu... kā tētim, vairāk uz smago pusi.

4 komentāri:

Anonīms teica...

vecāki nesaprot, vecākiem trīc rokas... aiai, cik tas ir pazīstami :).

Ēriks teica...

Kas tas par spalvaino vīriņu no labās puses? :)

Dace teica...

jā, jā pazīstami gan:)un galvenais, ka tas nekad nebeigsies - nē, nu raudāšana, protams, beigsies, bet nāks vietā kāds cits sirds trīceklītis:)

Anonīms teica...

Vai tad vecaakiem ar nav Mieriigaas un Nemieriigaas dienas. Larss piemeerojas shiis pasaules ierazhaam :)
Un ko tad Martins taadu sùagu dzied?
Vispaar vinnam pie rokas tur bildee kaut kaads bomis...zane